Hvorfor velge 3475 coworking?

Lei av å jobbe i tøfler og slåbrok til langt utpå ettermiddagen?

Sånn har vi det på 3475 😀


Fordelene med 3475 coworking er mange.

Du får kontorplass midt i Sætre sentrum, med alt du trenger av offentlige og private tilbud i umiddelbar nærhet. Du får en profesjonell forretningsadresse som er med på å gi bedriften din legitimitet. Du kan invitere til møter og seminarer i et formelt møterom med det du trenger av teknisk utstyr, eller til uformelle møter i kafeen. Du får et arbeidsmiljø og et nettverk, som motiverer deg videre på dager hvor arbeidet går trått. Og det viktigste av alt er at du får kollegaer å dele hverdagen og lønningspils med!

Men er det ikke veldig dyrt da?

Det å holde kostnadene nede er viktig for de fleste grundere, og mange blir overrasket over å se hvor billig det er å leie coworking-space!

Tenk deg at du er på sommerferie, og gjerne skulle hatt en dag på kontoret. Istedenfor å kjøre inn til byen, svinger du innom 3475 klokken syv om morgenen, betaler kr. 175,- og har kontorplass ut dagen. Ønsker du å jobbe på kontoret en hel uke, mens familien er på hytta, koster det deg kun kr. 800,- Forhåndsreservasjon er ikke nødvendig.

Eller hva med å leie et møterom den dagen du har invitert til forretningssamtale, men ikke orker å rydde bort lekene fra stua? Eller du skal holde webinar og ønsker en mer formell scene rundt kurset? Da forhåndsbestiller du et møterom hos oss og betaler kr. 400,- per time. Det er en lav pris for et mer profesjonelt uttrykk.


Dette sier våre coworking- kollegaer om 3475 coworking:

Helen Øby, IT- konsulent hos Descartes Systems Group

– 3475 Coworking på Sætre passer perfekt for meg ettersom jeg i min jobb enten måtte pendle til Fredrikstad eller ha hjemmekontor. Pendlingen stjal fort vekk 2-3 timer hver dag, mens mye hjemmekontor gjorde at jeg savnet et arbeidsmiljø og et kontor å gå til. Nå tar det meg 3 minutter å gå til kontoret på 3475 Coworking og jeg sitter aldri alene. Selv om de andre som også benytter seg av tilbudet på 3475 Coworking ikke jobber med det samme som meg, er det fint å alltid ha andre hyggelig mennesker å snakke med.

Øyvind Stubberud, Norgessjef i Cohesity Int.

– Jeg jobber i et amerikansk IT- selskap og har møter med kollegaer over hele verden, både tidlig om morgenen og sent på kveld. Jeg har tidligere sittet på hjemmekontor, og slet med dårlig samvittighet overfor familien fordi jeg var hjemme, men opptatt i møter og lignende. Ungene mine ble ofte hysjet på fordi «pappa sitter i møte». Det er fint å ha et kontor å gå til med det jeg trenger av presentasjonsmateriell i form av video, TV og gode kommunikasjonslinjer. I tillegg er det hyggelig å jobbe sammen med andre i et fantastisk arbeidsmiljø! 
Se Øyvind Stubberud kommentere 3475 coworking her!


Ønsker du også å ha en fast plass hos oss, koster det deg fra kr. 2500,- i måneden. Perfekt for deg som ønsker å jobbe i et hyggelig miljø med et kontor å gå til- hver dag!

Du kan lese mer om 3475 coworking her!

Hilsen oss på 3475!